CAMP 4

Our Story

camp 4 insta 2.jpg

CAMP 4 Cavallers és una estada d’escaladors dedicada especialment a l'escalada en roca en un entorn idoni i amb unes instal·lacions autèntiques.

 

Els amants de la roca aprofitem cada estiu per poder gaudir del granit i d'aquest racó especialment. Amb els anys i la popularitat cada cop és més complicat poder accedir-hi, poder assegurar uns dies de curs, de guiatge o d'escalada amb els amics. Amb aquest sentit neix Camp 4, podem assegurar tots aquests punts a més d'oferir-te l'allotjament en pensió complerta, i en el mateix marc incomparable de Cavallers, a més sense cap necessitat d'utilitzar el vostre vehicle durant els cinc dies, doncs posarem un vehicle per acostar-vos als punts d'accés més propers als sectors d'escalada.

 

Tant d'escalada ESPORTIVA o VIA LLARGA, hi haurà CURSOS per aquells que vulguin millorar la seva tècnica, experiència o rendiment, GUIATGES per fer, ben acompanyat, aquella escalada que potser no t'atrevies a fer o simplement ESCALAR per LLIURE. 

 

Tot plegat amb l'afany de crear un bon ambient d'escalada i que cada vesprada puguem compartir riures, històries i experiències. 

Tel: +34 626 81 33 79

lisiroig@gmail.com

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon